Hva ville det bety for deg om du var en mester i å skape tillitsfulle relasjoner både privat og profesjonelt?

Bli med 12-13. oktober og få førstehånds erfaring + verktøyene du trenger

Å kunne skape tillitsfulle relasjoner gir deg ikke bare en god følelse av fellesskap og glede – det er også nøkkelen til å lykkes i livet ditt. Enten det handler om å lykkes i familien, som partner eller forelder, som venn, som samfunnsengasjert, i jobben eller som leder på ett eller annet vis. Det handler alltid om relasjoner.

Før du leser videre, tenk litt over disse situasjonene:

 • Icon - Question MarkHvor ofte kjenner du at nærheten til mennesker du er glad i blir svekket fordi det du trengte å si kom feil ut av munnen?
 • Hvordan har du det med deg selv når det du innerst inne vet ville være riktig å si og gjøre ble til noe helt annet i et oppfarende øyeblikk?
 • Hva oppnår du når du er så opptatt av hva du selv vil si at du egentlig ikke hører den andre i det hele tatt?

Du har sikkert erfart noen av disse eller lignende situasjoner der din evne til å være til stede i situasjonen og kommunisere tydelig og med integritet har vært svekket av ulike årsaker. Det kan skyldes stress, frustrasjon, sinne og mye annet. Uansett hva det skyldes så forhindrer det at din kommunikasjon skaper tillit og vekst – i deg selv og hos andre.

 

Vi vet at tillitsfulle relasjoner ikke kommer helt av seg selv,
men med våre 5 grunnprinsipper er du på god vei.

 

Nå kan du lære enkle teknikker og utprøvde metoder som vil hjelpe deg å skape dyp og tillitsfull tilknytning både privat og profesjonelt. Det vil både DU og de du omgås vokse på!

Skap den tilknytningen du ønsker til mennesker du trenger rundt deg

For å gi deg de rette verktøyene og den nødvendige erfaringen og treningen har vi utviklet dette populære helgekurset. Kurset hadde tidligere et annet navn, men siden vi nå har forbedret innholdet ytterligere basert på tilbakemeldinger og nye erfaringer fra gjennomføringene det siste året, har vi også gitt kurset et nytt navn.

Fra kurs i helhjertet kommunikasjon

Du kan bidra til å la mennesker få utfolde seg og vokse gjennom måten du er på og hvordan du møter dem med tydelighet og integritet. Det hele starter med hvordan du er i deg selv, og brer seg videre som ringer i vannet rundt deg – til dine nærmeste, dine venner, kolleger og lokalmiljøet ditt.

På kurset vil du lære kunsten å være autentisk i dine relasjoner ved å lytte like mye innover i deg selv som du lytter til den andre. Du vil oppdage hva som skjer i relasjonen når du anerkjenner det som er akkurat her og nå, og du vil lære å uttrykke dine behov med integritet. Det skaper både tillit og de rette vilkårene for vekst og utfoldelse av potensialet i dine relasjoner.

 

SitatTusen takk for inspirerende helg! Gjennom dere har jeg gitt meg selv anerkjennelse, oppnådd en dypere bevissthet og sett mulighetene i økt tilstedeværelse. Guidet meditasjon var en sterk opplevelse og har gitt innsikt som gir glede og lyst på veien videre. Takk til kursledere og deltakere som gav alt, for teamet og hver enkelt!

Bjørn Ove, avdelingsleder

 

Vi gir deg våre beste erfaringer

Dine kursledere, Geir Hagberg og Kristin WangKursleder disse to dagene er Geir Hagberg, og med meg som ressursperson har jeg Kristin Wang. Vi har mange års erfaring hver for oss med kursing, coaching, lederutvikling og utvikling av relasjoner. De siste årene har vi jobbet sammen, blant annet med lederskap fra hjertet, som Geir var med å utvikle.

Vi gleder oss til å guide deg gjennom praktiske øvelser, dele av våre egne erfaringer og vise deg verktøy som setter deg i stand til å utvikle dine egne relasjoner slik du ønsker.

Vi har selv kjent på smerte, nederlag, sinne og frustrasjon i våre egne relasjoner, men enda viktigere er at vi nå kjenner mer og mer glede, tillit, dyp tilknytning og uforbeholden kjærlighet. Ingen vekstfaktor er sterkere enn det!

Vi lover å bringe hele vårt hjerte og nærvær inn i kursrommet for å skape den aller beste erfaringsarenaen for deg og de øvrige kursdeltagerne. Å gjøre verden til et bedre sted å være gjennom å utvikle autentiske relasjoner er vår misjon.

 

 

Dette får du oppleve og lære:

Vi gir deg to hele dager med dynamisk gruppelæring, praktiske øvelser som sikrer innlæring gjennom direkte erfaring og et fellesskap som i seg selv gir deg en energi-boost og glede som vil smitte over på dine omgivelser.

 • Du får innsikt i de fem grunnprinsippene du trenger å mestre for å skape tillitsfulle relasjoner til familie, barn, venner og kolleger.
 • Du lærer hvordan du kan stå i din egen integritet og følge din indre stemme ved å kommunisere tydelig og ta ansvar for det som er ditt.
 • Vi gir deg enkle og konkrete teknikker for å gjenopprette balansen og komme på plass i deg selv – når som helst og hvor som helst.
 • Du får trene på å lytte som du aldri før har lyttet – med kjærlighet i hvert pust. Jo stillere det blir inni deg, jo mer hører du.
 • Underveis viser vi deg konkrete kommunikasjonsverktøy for å skape tillit og tilknytning i en gruppe, uansett om gruppen er din familie, ,jobb-teamet ditt eller for eksempel en ledergruppe.
 • Lær gjennom direkte erfaringer og deling av innsikter med de andre deltagerne. Vi setter av god tid til spørsmål, dialoger og delinger.
 • Du vil oppleve et nærvær og fellesskap du kanskje ikke trodde var mulig blant mennesker du ikke kjenner fra før, og du vil se at du kan få til det samme med andre mennesker om du vil.
 • Til slutt får du med deg et kurshefte med 10 virkningsfulle øvelser og de viktigste prinsippene i det du har lært. Det gjør det lettere for deg å bruke det du har lært i hverdagen etter kurset, ta det med deg på jobben og dele det med andre.
 • Etter kurset vil du få tilgang til vårt online community med gratis artikler, tips og øvelser på nettet og en egen lukket Facebook-gruppe hvor du kan dele erfaringer, utfordringer og løsninger, stille spørsmål og hjelpe andre i nettverket. Fellesskapet du opplever på kurset behøver ikke å ta slutt når du går hjem…

Arrow - Hand Drawn Maroon Meld deg på her!

 

SitatGjennom kurset fikk jeg et utvidet og mer helhetlig perspektiv på hvem jeg er, hvilke muligheter jeg har, hvordan jeg kan ta ansvar for det som er mitt og gi slipp på alt annet, og være mer tilstede i eget liv. Det er fantastisk å vite at dette kan utvikles videre!

Gjennom kurset fikk vi øvelser og verktøy jeg kan bruke for å bli bedre til å lytte og kommunisere nærværende og fra hjertet. Det jeg lærte om lederskap fra hjertet denne helgen ønsker jeg å bruke videre i mitt eget liv og i samhandling med andre. Jeg anbefaler dette kurset på det varmeste for andre!

Ingebjørg, leder i helsesektoren

 

Du får lære på den aller beste måten

Èn av styrkene med dette kurset er at du får direkte læring gjennom egne erfaringer og dialoger med de andre deltagerne (ikke forelesninger) og at du lærer verktøy du kan ta i bruk allerede samme dag når du kommer hjem. Kuret er praktisk, erfaringsbasert og prosessorientert, slik at du får personlig utvikling og lærer nye verktøy i ett og samme kurs.

 

Hør hva Håvard sier om det han lærte

Sitat

Tusen takk for en fantastisk hjertegod workshop i helga. Den holdt virkelig hva den lovet, nemlig personlig vekst fylt av kjærlighet, innsikt, omsorg, inspirasjon og glede. Dette er en av de workshopene jeg har hatt mest utbytte av blant alle jeg har deltatt på fram til i dag! Det fine er at jeg fikk mer kunnskap og bevissthet på både erfaringer jeg har gjort i livet, og verktøy til å forstå og anerkjenne disse på en ny og bedre måte enn hva jeg gjorde før.

De ti øvelsene og verktøyet om ”Fakta – fortolkning – følelser – behov – og anmodning” var veldig nyttig for min del, og er praktisk og mulig å gjennomføre i hverdagen. Har allerede begynt å praktisere noe av dette, og ser fram til å inkludere dette mer og mer i livet mitt framover. Takk for inspirasjonen og lærdommen fra dere begge.

Håvard

 

Dette trenger du å vite (noen fakta)

Kurset går over over en helg, lørdag og søndag 12-13. oktober 2013.
Vi starter kl. 10.00 og slutter kl. 18.00 begge dagene.

Kurslokalet er midt i Oslo sentrum hos Phoenix klinikken i Øvre Slottsgate 18, 4.  etg.
Servering av frukt, nøtter, kaffe og te.
Du finner mange steder å spise lunsj i området. Du kan også ta med egen mat og spise i lokalet.
Kontaktperson er Geir Hagberg, mobil 92 44 44 56

Grunnet størrelsen på lokalet har vi denne gangen kun plass til 10 deltagere.
Husk å reservere din plass via deltager.no.

Når du blir med oss på dette kurset får du blant annet

 • To fulle kursdager med dybde, interaksjon og praktisk læring.
 • Enkle øvelser og konkrete modeller for å oppnå oppmerksomt nærvær og anerkjennende kommunikasjon.
 • Utvikle tillitsfulle relasjoner med nye mennesker gjennom deling og dialog.
 • En energi-boost og glede som vil smitte over på dine omgivelser.

Etter at du har deltatt på kurset får du enda mer

 • Et kurshefte med de fem grunnprinsippene du må mestre for å skape tillit og tilknytning.
 • En samling med 10 enkle og praktiske teknikker for å komme raskt på plass i deg selv og være helt til stede i en situasjon.
 • Tilgang til vårt online community med gratis artikler, tips og øvelser på nettet og en lukket Facebookgruppe for utveksling av erfaringer, spørsmål, svar og tips. Det er her vi fortsetter å hjelpe hverandre videre.

 

Det du lærer på dette kurset vil følge deg resten av livet
fordi det forandrer hvordan du møter deg selv og andre.

 

SitatTusen takk for en flott helg!!
Jeg føler jeg har funnet hjertet mitt, takket være fine mennesker som gjorde det lettere å være meg selv :-) Jeg kommer aldri til å glemme disse dagene!Siv Grethe, biolog og forsker

Nå er et fantastisk godt øyeblikk for å reservere din plass på kurset
og begynne å glede deg!

For å feire det nye navnet på kurset og at innholdet er blitt enda bedre gir vi deg nå alt dette for bare
kr. 2.400,-
  kr. 1.950,- Neste gang vil prisen bli høyere, så dette er din mulighet til å spare noen kroner.

Klikk her nå for å reservere din plass

 

Trenger du dette kurset, men har ikke vanlig inntekt?

Vi vet at det vi lærer bort er så viktig for mange som sliter med å få orden på relasjonene sine at de gjerne skulle gitt alt de kunne for å lære det. Vi vet også at noen ganger kan den som trenger det mest være den som har minst mulighet til å betale det kurset koster. Derfor har vi 2 plasser (av totalt 10) som vi gir bort mot donasjon. Dvs. at du får delta mot å betale det du mener du har mulighet til i forhold til hva du synes det er verdt for deg. Hvis du har behov for én av disse to plassene så send oss en epost her med en begrunnelse for hvorfor du trenger en slik plass. Vi kontakter deg så fort vi kan med et svar. PS! De to donasjonsplassene til dette kurset er nå delt ut.

SitatEtter helga sitter jeg igjen med en god porsjon bedret selvtillit/selvfølelse, en bedre selvinnsikt, bedre forståelse og anerkjennelse av en del av de store problemområdene jeg har/har hatt i livet mitt og en god opplevelse og erfaring av hvor godt det er å være en helg sammen med gode og forståelsesfulle mennesker som vil deg vel og som byr på seg selv, sin innsikt og sine livserfaringer – og velvillig deler dem med oss andre.

Håvard, arbeidssøker

 

Har du ikke reservert plassen din enda?

Vi vet at det kan føles feil å dra på kurs i helgen og forlate unger og ektefelle der hjemme. Eller kanskje tenker du at du heller skulle tilbragt tid med venner, eller har mye annet å gjøre? Men vi vet også at du aldri kommer til å angre på at du brukte to dager på å lære en ny måte å være sammen med din familie, venner og kolleger på. To dager er en liten investering for resten av ditt liv…

SitatKjære Kristin og Geir. Tusen takk til dere begge for ei utrolig vakker helg på workshop! Har nesten ikkje ord til å kunne beskrive denne helga godt nok! Mye lærdom og nyttige øvelser og dere to er så flinke til å forklare, hjelpe og støtte! Æ følte mæ så velkommen og møtt med en gang æ kom inn i lokalet. Visste ikkje helt ka æ gikk til, men denne helga i mars besto av ubegrenset kjærlighet og forståelse for andre i vanskelige situasjoner ! Ordet anerkjennelse fikk en stor og ny betydning for mæ!

Beathe, healer/sjaman

Arrow - Hand Drawn Maroon Meld deg på her!

 

 

P.S.

Ønsker du å være mer autentisk, mer åpen, ærlig og direkte, og kunne kommunisere med trygghet og integritet? Da skal du unne deg disse to dagene. Og du, om du har en partner, venn eller kollega du har lyst til å være sammen med denne helgen så ta ham eller henne med på kurset. Da får dere enda mer ut av det – sammen!

Velkommen til å skape ringer i ditt vann…
– det hele starter med deg!

Hjertelig hilsen

Geir Hagberg & Kristin Wang